Rólam

DSC_9252DSC_9252

Szilvia Florez vagyok, félig egyiptomi családból származó okleveles sminkmester, az Egyiptomismink megálmodója, továbbá a Sylviana Art Design művésze.

Az arc és testfestés hagyománya, szertartása és a művészetének összefonódása több ezer éves múltra tekint vissza.

Munkám során foglalkozom az arcfestés évezredes történetével, hennafestéssel és annak szimbolikájával, természetgyógyászattal, a smink viselésének tanításával, az Istennő kultusszal, továbbá gyakorlati sminkoktatást / tanfolyamokat is tartok.

Ezen előadások célja felfedezni a szépség szimbolikus és mélyen spirituális tradícióit, majd élővé tenni mindazt, hogy a smink valóban a bennünk élő Nő ragyogását hangsúlyozza.

Rendezvényekre biztosítani tudom az ország legszínvonalasabb hastáncosait, az eredeti arab zenéket, igény szerint tűzzsonglőröket, ráadásképp még egyiptomi sminkeket és ruhákat is kapnak a rendezvény részvevői. Gyermekprogramok esetén arcfestéssel járok a kisebbek kedvében, de a szülők is kivehetik a részüket a különlegességekből egy szép hennafestéssel.

A Sylviana Art Design magába foglalja mindazt a szolgáltatást, amit az egyiptomi lelkiségen túl nyújtok. Mint művész egyedi mintákkal, ábrákkal vagy logókkal festek egyénivé bármilyen fellépő vagy egyéb ruhákat, illetve ezen felül megrendelésre festményeket és dísztárgyakat is készítek.

Szilvia Florez
06 30 4217427
sylvianaartdesign@gmail.com

Sajtómegjelenések: