Élményfestészet

Szeretnél végre kikapcsolódni? Örömet és felszabadultságot érezni csak úgy spontán? Akkor ne agyalj, hagyd magad mögött a rohanó világot és éld át az alkotás örömét! Azt gondolod, hogy nem tudsz festeni? Mindenki tud, nem kell hozzá semmilyen kézügyesség, mindössze megfelelő  instrukció. A képeket lépésről lépésre festjük meg, kényelmesen. Különböző technikákat alkalmazunk, miközben beszélek a kép színeinek hatásairól. Kizárólag kis létszámú foglalkozásokat tartok, hogy egyéni figyelmet és segítséget tudjak nyújtani, miközben a saját kreativitásod kerül előtérbe. A festés családias, baráti, felszabadult hangulatban telik, miközben vidám képeket készítünk. Garantálom, hogy egy sikerélménnyel és egy gyönyörű alkotással térsz haza.

Képzeld el, hogy valakitől nem egy festményt kapsz, hanem a kép megfestésének az élményét. Lehet, hogy izgulsz, de a nyakába ugrasz, az biztos:) 

Ezért természetesen a helyszínen lehetőség van kupon vásárlásra.

A festéshez nincs szükséged előképzésre. A festményt előrajzolom neked, így neked teljes mértékben csak az alkotások öröme jut. A helyszínen minden szükséges eszközt biztosítok. Ropogtatnivalókkal és üdítővel várom a festeni vágyókat. Az autóval érkezők ingyen tudnak parkolni az utcában.

Egyéni kérés esetén a meghirdetett kép változhat.

Várlak szeretettel!

 

                               FELADTAM A DÁTUMOK VÁLTOZTATÁSÁT! BÁRMIKOR LEHET JÖNNI HA NINCS HATÓSÁGILAG TILTVA! :D