Rólam

DSC_2982_pp

Szilvia Florez vagyok, félig egyiptomi családból származó okleveles sminkmester, hennafestő, a lélekfestészet megálmodója, továbbá a Sylviana Art Design művésze.

Az arc és testfestés hagyománya, szertartása és a művészetének összefonódása több ezer éves múltra tekint vissza, épp úgy mint a képek általi kifejezés terápiás hatása.

Munkám során foglalkozom az arcfestés évezredes történetével, a smink viselésének tanításával, hennafestéssel és annak szimbolikájával, mentális gyógyászattal a festészeten keresztül, továbbá  szeretettel várok minden kedves nőt aki szeretne profi fotósorozatot egy csodás átváltoztatás után.

A fotózással kapcsolatban keresd bizalommal Kriston Erika fotóst, akivel sikeresen működünk együtt már 7 éve- 0620/499-6762.

Sminkes munkám célja felfedezni a szépség szimbolikus és mélyen spirituális tradícióit, majd élővé tenni mindazt, hogy a smink valóban a bennünk élő Nő ragyogását hangsúlyozza. Egyiptomi hátteremnek köszönhetem, hogy a hennafestés által értem milyen erőket mozgosítok meg minden egyes alkalommal mikor díszítek, hiszen akaratlanul is áldásban részesül az ember ha összekötöm egy magasabb energiával. Ez csodálatos érzés!

 Mint művész egyedi mintákkal, ábrákkal vagy logókkal festek egyénivé bármilyen fellépő vagy egyéb ruhákat, illetve ezen felül olyan festményeket készítek melyek energetizáló hatással bírnak. Amennyiben van bármi amit erősíteni szeretnél az életedben, ajánlani tudok vagy kérésre készíteni egy olyan képet, melyet a falra helyezve pozitíív energiákat közvetít ahányszor csak elmész előtte.

A festészet teremtés. Saját élettapasztalatomból született a lélekfestészet, mely minden ember számára egyedi megoldás lehet a magánéletben, munkában és az egészségben is. Lelkességem és hitem iránta azért határtalan mert 20 éves testi és lelki fájdalomtól szabadított meg (természetesen diéták és vitaminok mellett, bár ezek önmagunkban kevésnek bizonyultak). Ez egyfajta második esély az életre, hogy tudj minden úgy látni ahogy van, megtanulni jelen lenni a pillanatban. Hangsúlyozom, a rajzolás csupán eszköz, a cél a Te életed harmóniába rendezése.

A Sylviana Art Design magába foglalja mindazt a szolgáltatást, amit az egyiptomi lelkiségen túl nyújtok.

Szilvia Florez
06 30 4217427
sylvianaartdesign@gmail.com

Kérj ajánlatot!