A smink művészete

Felfedezted már mennyi arcod lehet? Fedezd fel Te magad!

Az arc festése évezredek óta többről szól az egyszerű tetszeni vágyásnál, eredete meglepően spirituális. Őseink különböző rituális és spirituális tevékenységek előtt olyan motívumokat festettek testükre és arcukra, melyek hitük szerint segítették őket az előttük álló megmérettetésben, használták rontás ellen védelemként, segített a párválasztásban, házasság vagy gyász esetén, illetve a mindennapokban.

Egyiptomi nevelőapám és országának kultúrája 35 évig kísért el életem folyamán, melynek behatása tette egyedivé munkáimat.

Megismertem az arcfestés évezredes történetét, a henna szimbolikáját, a smink viselésének különböző módját, az Istennő kultuszt. Az egyéni és csoportos sminkoktatások célja felfedezni a szépség szimbolikus és mélyen spirituális tradícióit, majd élővé tenni mindazt, hogy a smink valóban a bennünk élő Nő ragyogását hangsúlyozza. Várlak szeretettel programjaimon, melyekről itt a honlapon mindig friss információt olvashatsz, illetve keress bizalommal, ha privát időpontot szeretnél!

Munkáimból:

Broadway Fotó Stúdió -  mára már több száz átalakítás (munkák a facebookon)

Kolumbia, Tuluá - Oscar Herrera, Omar Trujillo

Miss Curvy Hungary Országos Molett Szépségverseny

Hairstylist Studio di Reka- Oláh Gergő

Zuii Organic Hungary- Rákóczi Ferenc, Keleti Andrea

TV2- Várhegyi Lucas Palmira

Telenor- Iszák Eszter, Dobrády Ákos

Booms Deisgn- Divatbemutató VAM Design Center

Érdi Nyitnikék Sminkverseny Oklevél

Richter Gedeon- sminktanácsadás

Shiraz Étterem- Versenygyőztes táncosok

"Gift" nemzetközi díjas kisfilm  https://www.youtube.com/watch?v=JMs7dkdO4YY

és még további számos fotózás, rendezvény...

 


Kíváncsi vagy? Szeretnél megtanulni sminkelni?

Makeup artist applying eyeshadowEgyéni Sminktanácsadás 

Betanítás egy egyiptomi családból származó sminkmester által, melynek végeredménye egy Neked leginkább tetsző, gyönyörű smink, melyet a későbbiekben bármikor el tudsz készíteni.
Meglepetés ajándék, tanácsadás, baráti hangulat!

Időkorlát: maximum 4 óra

Ár: 25.000.-Ft

 

 Nappali smink

Az igényes nő mindennapi megjelenése. Ezt a sminket bármikor viselheted ha fontosnak tartod megjelenésed egy adott alkalommal, vagy ha a természetes megjelenés híve vagy, estére is gyönyörűen mutat.

Ár: 7.500.-Ft

 

Esti smink

Bármilyen programunk is legyen este, ez a megfelelő alkalom nőiességünk hangsúlyos kiemelésére. Legyél te az est fénypontja!

Ár. 9.500.-Ft

 

Láthatatlan smink

Szeretnél te is egyszerűen csak szép lenni? Legyen az arcod harmonikus, friss és tündöklő a saját természetességében. Ha jobban kedveled a natúr megjelenést, akkor ez a smink a te választásod! Indulj el magabiztosan bármilyen programra tökéletes arccal ami Te vagy!

Ár: 6.500.-Ft
 

Esküvői smink

A MENYASSZONYI SMINK a természetes szépségedet emeli ki, lágyan hangsúlyosak a szemek, az arc finoman árnyalt, visszafogott a csillogás. Részletes leírás egyénileg kérhető.

Ár: 15.000.-Ft

 

Smink céges rendezvényre

A munkahelyi rendezvények remek alkalmak a kapcsolatok ápolására, továbbiak kialakítására, ahol is fontos a külső benyomás! Itt főleg az arcunk kommunikál, ezért érdemes rá hangsúlyt fektetnünk, mely smink kissé erőteljesebb az átlagosnál, de mégis üzleties.

Ár: 9.000.-Ft

 

Smink állásinterjúra

Állásinterjú alkalmával minden a beszélgetés alatt dől el! Fontos az ápolt külső, a megfelelő smink és ruházat. Légy te a megnyerő pályázó üde és összeszedett megjelenéseddel.

Ár: 6.800.-Ft

Smink fotózásra/ Keleti smink

Minden egyedi ötlet alapján segítek a megfelelő design elkészítésében, legyen szó fotózásról, vagy egy meseszép keleti smink elkészítéséről, mely egyiptomi múltam kapcsán közel áll hozzám. Valósítsd meg álmaid, örökítsd meg szépséged!

Ár: 18.000.-Ft

Színpadi smink

Kizárólag színpadra készített smink, hogy a reflektorfényben minden látszódjon a szépségedből. Ez egy rendkívül erős és tartós smink, mely tökéletesen illeszkedik a fellépő ruha színeihez és nagyban befolyásolja a táncod átélésének bemutathatóságát mind a közönség, mind a zsűri felé. És ez számít! Légy teljes és mutasd meg magad!

Ár: 20.000.-Ft

Extrém smink

Ha bevállalós vagy, ha éppen extrém buli van, ha farsang van, ha éppen megőrülni vágysz, csináld profin! Szívesen segítek az ötlet megálmodásában és garantálom, hogy 0 óra alatt olyan énedet hozzuk felszínre, amiről nem is tudtad, hogy benned van! Próbáld ki!

Ár: 20.000.-Ft

Nappali smink

Alkalmi smink