Mentálfestészet – Vénuszi harmóniában

Szeretettel meghívunk minden Kedves Érdeklődőt Női Klubunk októberi előadására!

Vénuszi harmóniában – MENTÁLFESTÉSZET
Szilvia Florez interaktív előadása

„Szilvia Florez vagyok, félig egyiptomi családból származó okleveles sminkmester, hennafestő, a mentálfestészet megálmodója, továbbá a Sylviana Art Design művésze.

Festészet egy harmonizáló eszköz. A rajzolás javarészt a látásban rejlik, a kéz szinte mindenkinél ugyanarra képes.
A festészet teremtés. Saját élettapasztalatomból született a mentálfestészet, mely minden ember számára egyedi megoldás a problémák kezelésére, a harmónia visszaállítására.

Ez egyfajta második esély az életre, hogy tudj mindent úgy látni, ahogy van, megtanulni jelen lenni a pillanatban. Rajzolás egy eszköz, cél a Te életed harmóniába rendezése.

A festészeten keresztül bármilyen blokkot, feszültséget, múltbéli traumát fel lehet oldani. A módszer rendkívül egyszerű, segítek meglátnod magadban magát a probléma forrását, majd ezt kifesteni.

Ezt a módszert mindenkinek könnyű alkalmaznia. Programunkban a résztvevők elsajátíthatnak olyan technikákat is, amelyek később is segítenek a lelki egyensúly fenntartásában. Ennek az élménynek a hatására ki lehet alakítani azt a képességet, hogy a dolgokat rögtön teljes mivoltukban érzékeljük, meglátva a háttérben levő rendszert és a mélyebb összefüggéseket.

Ez a felismerés segít hozzá, hogy tudatosítsd és megragadd életedben az új lehetőségeket. Egy fantasztikus ajándék saját magadnak, mely nem csak egy élmény, ami azonnal harmonizál, hanem az alkotás öröme is, melyet haza is vihetsz emlékbe, hogy emlékeztessen arra, képes vagy magad gyógyítani.„

—- Az eredetiség a kreativitással kezdődik: egy egyszerre újszerű és hasznos koncepció létrehozásával. De ezzel még nincs vége. Azok az emberek az eredetiek, akik valósággá változtatják a víziójukat. Adam Grant ——

Várunk sok szeretettel!

IDŐPONT: 2019. október 11. Péntek 18.00 óra

Helyszín: Lotus Életmódközpont 2030. Érd, Burkoló u. 2.

Terembérleti hozzájárulás: 1.500 Ft

Előadás 18.00 órakor kezdődik, de érdemes előbb érkezni, hogy legyen időtök megcsodálni Szilvia festményeit.

 

 

 

 

 

Posted in Egyéb.