Napjaink csillagmagyarázata

CSILLAGÜZENET 83.

A Bak Telihold üzenete – a belső középpont hívása…

2014. július 12. 13:25, Budapest (UTC+1)

A már megkezdett és az előttünk álló időszakban ismét érdemes tudatosan figyelni bizonyos csillaghatásokra – amelyek a mai Bak Telihold idején válnak igazán érezhetővé –, mert így sokkal magasabbra emelhetjük a napjaink rezgésszintjét.

Ugyanis az Unikornis Csillagnemzetség további csillagsugarai kerülnek együttállásba a Nappal, amely így felerősíti és aktívvá teszi hatásukat, illetve közel hozza a bennük rejlő üzenetet.

Július 10.-15. között Castor majd pedig július 14.-19. között Pollux lép együttrezgésbe a Napunk csillaghídjával, amelynek tükrében a bennünk mozgó polaritások, érzelmi végletek különös intenzitással mutatkozhatnak meg. Az egyik pillanatban lehetünk nagyon fent, nagyon boldogok, elégedettek és érezhetjük az erőt magunkban minden álmunk megvalósításához. Míg a másik pillanatban váratlanul betölthetnek megmagyarázhatatlan félelmek, kételyek és akár egy depresszív lemondás ezekről az álmokról. De amikor e két csillag erőterébe kerülünk, mindig azt kell tudatosítanunk, hogy a legfőbb lecke itt – a „megállni középen” próbája. Megtalálni azt a belső középpontot, ahol eltűnnek a félelmek és a gondolataink zavaros sugallatai, mert ebben a pontban eggyé válunk a Lelkünk Útjával, eggyé válunk az Isteni Sorsunkkal és abból merítünk erőt a folytatáshoz. …

Ezt a belső egyensúlykeresést támogatja egyébként a Bak Telihold idején megnyilvánuló Mérleg Ascendens is, amelyre érdekes módon a Mars tüze és a Felszálló Holdcsomópont sorsbeteljesítő determinizmusa is rávetül, hogy erőt és lendületet adjon a döntéseinkhez, és egy belső bizonyosságélménnyel hassa át a jelenlétünket az életünk aktuális helyzeteiben. Mintha csak megdobbanna a sorsunk belső hangja, hogy az érzelmi végletek között is átérezzük, hogy kik is vagyunk valójában.

A Jupiter pedig éppen az MC-n ragyog fel, ami hirtelen láttatni engedi az utunkat és felvillantja előttünk, hogy merre is menjünk tovább, ha netán egy válaszút előtt állunk. …

Posted in Egyéb.