Duálpár és Ikerláng

“Mindenki a saját, neki rendelt párját keresi. A párját, akivel az idők kezdetén együtt voltak és az idők végezetéig újra össze akarnak kapcsolódni…”

duálpár – vagy lélektestvér – két különálló, erős lelket takar, akik saját kisugárzásuk tudatában képesek bevonzani a másikat. Több duálpárunk is lehet, nem mindenki olyan szerencsés azonban, hogy találkozzon életében akár eggyel is. Ez nagyon erős kettősség: vonzás- és taszítás is egyben. A döntés rajtunk áll: befogadjuk az életünkbe vagy továbbhaladunk nélküle?

 Egy biztos, ez a hihetetlenül erős érzelmi kötelék nagyon megbolygatja életünket. 

„A duálok azonos forrásból származó, a polaritás rendje szerint szétvált energetikai tudatok. A forrásuk, az alap mintázatuk ugyanaz, ezért örök vonzásban vannak, s keresik egymást a végtelenben. Az egyik a szellem síkjáról közelit, a másik pedig az anyag rendjéből. Nagyon sokáig nem találkozhatnak egymással, mert hiába nagy a vonzás, a taszítás is igen nagy. Ha találkoznak, és energiáik nem letisztultak, és elsősorban a szívcsakra nem elég nyitott, akkor akár ellenségek is lehetnek. Ezért nem volt megengedett számukra eddig a találkozás.”

 A duálpárok első látásra felismerik egymást és szerelembe esnek (asztrológiailag sok az átfedés a karmájukban). Kimondva vagy rejtve, de mindenképpen leszáll a „rózsaszín köd”, hiszen kapcsolatuk első időszakát a Vénusz uralja, azaz a szerelem, a szexualitás, és az őrült szerelmes egymásra találás dominál. Később a Mars veszi át az irányítást és ez rengeteg megoldandó problémát hoz. Kérdés, hogy ezzel a pár megtud-e birkózni? Amennyiben igen, úgy akár örökre „összekapcsolódhatnak”. A kapcsolatot számtalan küzdelem, és örök feszültség kíséri. Amennyiben szét is válik egy ilyen jellegű kapcsolat, érdemes megfejteni, miért is történt a találkozás.

Mitől olyan nehéz a másik elfogadása? Képzeljük el a mágnes két pólusát: hasonló a helyzet ebben az esetben is. Látjuk a másikban önmagunk másik felét, ugyanakkor „másságát” is, amit nagyon nehéz befogadni. A duálpárok egymás komplementerei, úgy, mint a Yin és a Yang.

A duálpárok kapcsán nagyon fontos a megfelelő időzítés. Van úgy, hogy ezek a párok találkoznak, ám az egyik fél még nem készült fel a másik befogadására, bár felismeri őt, ilyenkor teljes elfogadással ezt tudomásul kell venni. Önmagunk hiányzó részét akkor találjuk meg és engedjük be szívünkbe, ha önmagunkat már meggyógyítottuk. 

Ahhoz , hogy létrejöjjön az energetikai egyesülés, teljes és bizonyos felismerés kell. Hiába élnek egymás mellett, ha nincs egymásra szemük és szívük. Ismerjétek meg önmagatok. Gyógyítsátok lelketek. Ha így tesztek, akkor felismeritek másik feletek, mert önmagatokat látjátok meg benne. Önmagatok hiányzó részét.

Míg Duálpárunk több lehet életünk folyamán, az Ikerláng nagyon ritka kapcsolat, ilyen mindenkinek csak egy van,. Ennek az az alapja, hogy amikor testbe akartunk születni, akkor a lelkünk kettévált, és nemet választott. Az a másik felünk az ikerlángunk.

Ebben az esetben vonzalom helyett megmagyarázhatatlan kíváncsiságot érzünk az első időben. Van úgy, hogy a környezetünk nem is érti a kapcsolatunkat. Az érzelmeink olyanok, mintha mindig ismertük volna egymást, úgy érezzük, hogy ő pontosan olyan, mint mi. Mivel itt nincs szerepjátszás, ezért a közös életünk első felét végig veszekedjük, de ha képesek vagyunk összecsiszolódni, akkor szoros egységként tudunk élni. Ha nem, akkor rámondhatjuk, hogy “se vele, se nélküle” a kapcsolatunk.

Posted in Egyéb.