Ha tükörbe nézel, mennyi érzést látsz egyszerre?

Mitől vagy Te önmagad kívül és belül? Mit mutatsz meg magadból a világnak? Ez mind csak rajtad múlik. A lelki fejlődésed a te utad, mely együtt jár a külsőd változásával. Hogy jön ehhez a smink? Egyszerűen, mely évezredek óta ott van benned, csak manapság téves fogalmazást kap.

Mi is a smink valójában?

Tökéletesebb a plasztikától lehet ma egy nő, de a smink a saját személyiségedet emeli ki, és ez óriási különbség csupán a tetszeni vágyásnál!

Ráadásul ez a női művészet a hangulattól függ, amit bármikor megváltoztathatsz, előnyödre. Hiszen mindig az áll éppen jól, aki akkor vagy!

Azt mutatsz amit szeretnél, mikor milyen élethelyzetben, mit sugárzol a külvilág felé, mit látsz szépnek magadon vagy mit akarsz mutatni.

Az érzelmeid az arcodon vannak, mutasd meg azokat úgy, hogy jól álljanak neked, és vállald fel az érzéseidet. A nők többsége a karikákat szívesen eltüntetné  a szemei körül, hiszen naponta kell megfelelünk életünk kihívásainak. Ez mind mi vagyunk, bármilyen sminket is viselünk, ezer arc, érzés, mi MAG-unk.

Természetesen szerelmünk mindig gyönyörűnek fog látni minket smink nélkül, hiszen a lelkünket szeretik, de világunkban büszkék is ránk, hogy  a megfelelő öltözékhez, harmonikus sminket is tudunk viselni, hiszen a szépérzék az intelligencia része, és így alkot egységet a külsőnk a belsőnkkel.

by-Sylviana

Posted in Egyéb.